Bronzarea cu Henna

Ritual de înfrumusetare cu henna  la Sky Blue Hotel and Spa.

Bronzarea cu Henna

Suntem mereu la curent cu cele mai noi tendințe și metode de înfrumusețare, de aceea ne răsfățăm oaspeții cu cel mai nou ritual de înfrumusetare: bronzarea rapidă și naturală cu Henna.

Henna este un arbust tropical cu un parfum specific și subtil, despre care se credea că ar creste doar în Paradis. Originea hennei este necunoscută, însa este extrem de apreciată în industria cosmetică.

Proprietățile deosebite ale hennei se datorează taninului, un compus vegetal cu o structură chimică complexă, datorita acestui compus henna are proprietăți antiinflamatoare, analgezice și antipiretice, este un antiseptic natural care ajută la întarirea vaselor capilare și la închiderea porilor.

Tratează, fortifică, înfrumusețeaza și colorează pielea într-un mod natural lasând-o puternică și luminoasă.

În orice sezon, henna este ideală pentru înfrumusețare pentru ca ofera un bronz rapid, natural și sigur, oferă pielii o nuanța arămie, naturală si luminoasă, fara a cauza petele portocalii specifice altor metode de bronzare.

Autobronzarea  cu henna este o modalitate 100% naturală de bronzare, ingredientele active din compoziție se activează pe piele, pigmentează și întărește vasele capilare fragile, tonifiază pielea și ii conferă strălucire.

Loțiunea de bronzare conține extrase vegetale bogate în vitamine, minerale și oligoelemente cu proprietăți astringente, antibacteriene și de protectie, iar toate acestea contribuie la mentinerea unei bune hidratări a epidermei.

Pentru un bronz intens, sunt necesare 4 sau 5 sedințe, efectuate zilnic, o sedință durează aproximativ 60 de minute.

Apoi, pentru întreținere, se va face o ședință săptămânal sau la 2 saptamani, în funcție de gradul de pigmentare a pielii și nuanța dorită.

Bronzarea cu henna nu este recomandată persoanelor care au pielea iritată, proaspăt epilată sau persoanelor care au aplicat crema pe corp înainte de bronzare cu minim 6 ore.

În orice sezon, indiferent de vremea de afara, Sky Blue Spa îți oferă bronzul dorit: arămiu, rapid și sigur cu ajutorul singurului produs de bronzare 100% natural – Henna!

Ritual Henna:

  1. Se aplică un peeling cu argilă Rhassoul pentru îndepartarea delicată a celulelor moarte.
  2. Timp de 15 minute se lasă să acționeze pudra autobronzantă de henna pe întregul corp dupa care se îndepărtează cu apă caldă.
  3. Pentru rezistența îndelungată a bronzului, ritualul se repetă săptamanal/bilunar, în funcție de intesitatea dorită.

Colorarea pielii este evidentă  înca de la prima aplicare, recomandăm 4-5 sedinte pentru un bronz foarte intens.

Rezultatul obținut va fi natural, satinat și deosebit de seducător.

 

CONTACT
close slider

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor in conformitate cu politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal implementata de sky-center.ro